Nyheder

In danish.
DMB Europe 2019

Dave Matthews Band har netop annonceret en Europa tour i 2019 med 19 stop, blandt andet første gang i Oslo. Når de gæster Royal Arena i København d. 17. marts 2019, er det første gang siden 2015 hvor de spillede i Tap1.


D&T Europa 2017

Dave Matthews & Tim Reynolds tager på tour i Europa til foråret 2017, der blandt andet bringer dem til Danmark. Dave og Tim skal spille koncert d. 29. marts 2017 i den nyåbnede Royal Arena i Ørestaden. Se hele koncertrækken her.


Sommer Tour 2016
Så kom annonceringen af årets sommertour endelig. En længe ventet tour, som bringer dem på en typisk tour rundt i USA, med afslutning på The Gorge. Se koncertdatoerne for neden.


Europa tour 2015
Dave Matthews Band besøger Europa endnu en gang, efter sidst at have spillet koncerter på Europæisk grund i 2010. Koncertrækken vil blandt andet tage dem til England, Polen, Tyskland, Frankrig og Danmark. De spiller koncert i Tap1 på Vesterbro d. 30. oktober.


GORGE 2013
The Gorge 2013 var det hele værd. En fantastisk tur som bød på fantastisk musik, i et fantastisk område. Vi mødte nogle vildt sjove mennesker på campingpladsen som vi hang en del ud med. Vi havde lejet en bil I Seattle, lejet campingudstyr ved REA i Seattle, og var egentlig ankommet ret sent fredag eftermiddag. Vi nåede lige at sætte teltet op, og så komme til weekendens første koncert. Min storebror blev lige som mig, mere og mere glad for stedet, så vi endte med at have den bedste tur.

DMB @ GORGE 2013
Jeg skal på endnu en rejse til USA til august 2013. I den forbindelse skal jeg endelig se Dave Matthews Band ved Gorge, i staten Washington, USA. Gorge er et tryllebindende sted, og et helt specielt sted at opleve DMB.

DMB udgiver "Away From The World"
Så skete det. Dave Matthews Band har udgivet deres ottende studie-album, og fjerde album med succes-produceren Steve Lillywhite. Pladen udkom 11. september 2012 og hedder "Away From The World".

DMB offentliggør ny sang
DMB har offentliggjort en ny sang fra deres kommende album til gratis download. Sangen hedder Gaucho. Desuden har Dave Matthews også spillet en anden ny sang fra deres kommende album i forbindelse med hans optræden i Jimmy Fallon. Sangen hedder Mercy. Det nye album forventes at blive udgivet September 2012.

DMB udkommer med nyt album
Steve Lillywhite offentliggjorde samarbejdet med DMB i en billede fra en tweet. Det er stadig ikke offentliggjort fra DMB's side, men dette billede burde være nok til at bekræfte samarbejdet. Det er enormt spændende, at Steve Lillywhite igen skal producere DMB - utroligt nok, men sandt!

DMB i studiet
DMB er tilsyneladende i studiet i øjeblikket, sammen med producer Steve Lillywhite, der producerede de 3 store albums.

Rygte: Nyt soloalbum på vej fra Dave Matthews
Rygtevognen svirrer, og siger at Dave Matthews har indspillet et nyt soloalbum, som efterfølger til 2003's Some Devil. Det vil blive spændende at høre, om der er hold i det, og hvornår det evt. bliver udgivet.

Dave Matthews Band Caravan Chicago 2011
Den 8, 9 og 10 juli var jeg til Dave Matthews Band Caravan i Chicago. Det var 3 (faktisk 4) fantastiske koncerter. Omr¨det var dog knap så godt, og selve pladsen var heller ikke så god. Men alt i alt var det en god oplevelse. Du kan se billeder fra koncerterne her.

Dave Matthews Band Caravan 2011
Dave Matthews Band afholder 4 festivaller i USA til sommer, hvor de headliner alle 3 aftener. Den første foregår i Atlantic City, 24-26 juni. Den anden foregår i Chicago 8-10 juli. Se mere på www.dmbcaravan.com.

Soren

Læs meget mere om Dave Matthews Band og følg dem på Twitter og Instagram.

Twitter

Følg Stefan Lessard på Twitter
 

Instagram

Følg Dave Matthews Band på Instagram

Facebook

Følg Dave Matthews Band på Facebook

 

DMBAND.COM

Gå til deres hjemmeside og læs meget mere.

Twitter

Følg Boyd Tinsley på Twitter.
 


Tumblr

Dave har sin egen blog. Følg med!
 

Find me on ...